Schoonheidsspecialiste in Ridderkerk

Mijn naam is Belinda van der Wal. Mijn passie is werken met mensen, en vooral het mooi maken en behandelen van mensen, en dat kon ik alleen bewerkstelligen als schoonheidsspecialiste. Dus na een gedegen opleiding en het opdoen van werkervaring als schoonheidsspecialiste ben ik in 2012 begonnen als zelfstandige schoonheidsspecialiste met een eigen schoonheidssalon in Ridderkerk.

Ik heb daarvoor een salon in mijn achtertuin laten zetten in de vorm van een blokhut. Deze blokhut bestaat uit twee gedeeltes, een behandelruimte en een wellness ruimte. De totale ruimte is ongeveer 30 m2. In de behandelruimte geef ik de normale behandelingen zoals: handverzorging, voetverzorging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, visagie, massages, enz.. In de wellness ruimte staat een infra rood sauna voor twee personen, een whirlpool voor twee personen en een zonnebank.

Alleen werkt de zonnebank momenteel niet, want sinds de installatie hiervan ging er elke keer iets mis en moest er elke keer weer geld bij, en dat werd een te dure investering. Maar het is de bedoeling dat er in de toekomst wel een werkende zonnebank komt. (noot: ik zoek hier mogelijke investeerders voor, voor informatie kunt u bellen naar 0180850720). Ook verkoop ik in mijn salon diversen produkten op basis van huidverzorging, sieraden, gezondheid, en magneetsieraden.

Alles is op natuurlijke basis, en ik werk o.a. met de merken van Kathleen Kay Cosmetics, Laviesage health en Energetix magneet sieraden. Voor oudere personen en personen die moeilijk ter been zijn is het mogelijk om een thuisbehandeling te krijgen. Op de zakelijke markt ben ik actief, met name het geven van stoelmassages aan leidingevende en personeelsleden op de werkplek. Informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak of informeeer vrijblijvend of bezoek mijn site en bekijk de mogelijkheden want u bent altijd verzekerd van een profesionele behandeling en ondersteuning van uw huidproblemen. Ik hoop u dan ook binnenkort te mogen begroeten in mijn gezellige en profesioneel opgezette salon. Met vriendelijke groet Belinda van der Wal